Celcus - Specialisten in Business Intelligence en Enterprise Performance Management oplossingen.
Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
BI & EPM
View this page in English
Phone  (0346) 76 90 47

Klantverhaal Allianz

“Mijn team was onmiddelijk overtuigd van de kracht en kwaliteit van Jedox en de ondersteuning van Celcus.”

Arno van Geet

-

Financieel Directeur BeneluxCelcus heeft bij Allianz Benelux een succesvolle implementatie uitgevoerd met behulp van Jedox.

“Mijn team was onmiddelijk overtuigd van de kracht en kwaliteit van Jedox en de ondersteuning van Celcus. De breedte en flexibiliteit van het systeem leidt tot beduidend betere resultaten voor al onze activiteiten rondom control: planning, rolling forecasts, allocatie vraagstukken…Het hele team heeft inmiddels bij Celcus een training gevolgd. We zijn van plan het gebruik van Jedox steeds verder uit te bouwen.“ 
Arno van Geet - Financieel Directeur Benelux

Daarnaast voorziet Celcus ook in training en ondersteuning.

“Na een training in Jedox was ik direct verkocht: management informatie hoort in Jedox, planning en control, rolling forecast wil je alleen in Jedox. Inmiddels hebben 12 mensen van Allianz de trainingen gevolgd. Celcus en Jedox hebben Allianz echt een impuls gegeven, we zien allerlei waardevolle toepassingen”.
Martjan Pols - business intelligence specialist Allianz

 

Allianz Benelux

Allianz Group is een leider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers. Nederland valt samen met België en Luxemburg onder Allianz Benelux N.V. In de Benelux biedt Allianz verzekeringen aan voor particulieren en voor kleine zelfstandigen, mkb’ers en grote ondernemingen. In Nederland biedt Allianz ook direct autoverzekeringen aan via Allsecur. Allianz Benelux heeft meer dan 2 miljoen klanten en 2.200 medewerkers.

Ook sneller en beter plannen? bel ons!
  (0346) 76 90 47