Celcus - Specialisten in Business Intelligence en Enterprise Performance Management oplossingen.
Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
BI & EPM
View this page in English
Phone  (0346) 76 90 47

Klantverhaal Avery Dennison

“Michel is een ware mentor gebleken en zijn hulp en coördinatie is van cruciaal belang geweest.”

Vojta Rosina

-

Finance BI ManagerIBM TM1 als motor voor verbetering

Celcus heeft bij Avery Dennison een implementatie uitgevoerd met behulp van IBM Cognos TM1. Daarnaast voorziet Celcus ook in training en ondersteuning.

“Michel is een ware mentor gebleken en zijn hulp en coördinatie is van cruciaal belang geweest. Hij is uitstekend op de hoogte van alle mogelijkheden en denkt bovendien op een creatieve en opbouwende manier mee – niet alleen ten aanzien van technische oplossingen, hij is net zo sterk als het gaat om de business. Hij is een echte consultant die zowel IT als de business begrijpt en biedt daarom zeer veel toegevoegde waarde in projecten! ”  Vojta Rosina - Finance BI Manager

Avery Dennison

Avery Dennison produceert en distribueert grafische displays, labeling- en verpakkingsmaterialen, grafische decoraties voor de detailhandel en RFID-tags die bedrijven over de hele wereld gebruiken om klanten aan te trekken en hun voorraad efficiënt te beheren. Dankzij diepgaande expertise en wereldwijd bereik kunnen we inzichten, innovatieve producten en intelligente oplossingen bieden aan klanten over de hele wereld.

Ook sneller en beter plannen? bel ons!
  (0346) 76 90 47