Celcus - Specialisten in Business Intelligence en Enterprise Performance Management oplossingen.
Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
BI & EPM
View this page in English
Phone  (0346) 76 90 47

Klantverhaal G4S

“...Celcus stelde ons in staat om onze performance management in te richten volgens de ‘G4S Way’...”

Berend Jan van der Wal

-

Business ControllerCelcus heeft bij G4S een implementatie uitgevoerd met behulp van IBM Cognos TM1. Daarnaast voorziet Celcus ook in training en ondersteuning.

“Business Performance Management betekent dat de juiste informatie, op het juiste moment en in het juiste formaat gedeeld wordt met de juiste mensen. IBM en Celcus stellen ons in staat om onze performance management in te richten volgens de ‘G4S Way’. Hierdoor hebben we nu beter inzicht in onze G4S processen en kunnen we sneller beslissingen nemen. De ontwikkelde oplossing in TM1 omvat al onze corporate informatie en maakt het makkelijk voor business users om analyses uit te voeren en te doorgronden waar verbeterpunten liggen. De pragmatische en hand-on benadering van IBM en Celcus zijn van groot belang geweest voor het realiseren van onze doelstellingen. Het is een groot succes geworden voor G4S.” Berend Jan van der Wal - Business Controller

G4S

G4S (voorheen Group 4 Securicor) is de grootste beveiligingsfirma ter wereld. G4S is actief in meer dan 100 landen en telde in 2017 meer dan 610.000 werknemers.


G4S is actief met de volgende diensten: Beveiligingssystemen en techniek; Geld- en waardetransport; Risicobeheer en beveiligingsadvies; Ondersteuning van politie en justitie; Receptiediensten; Objectbeveiliging; Mobiele surveillance; Alarmcentrale; Overheidsondersteunende diensten; Luchthavenbeveiliging; Veiligheidstoezicht; Training en opleiding; Munitievervoer.

Ook sneller en beter plannen? bel ons!
  (0346) 76 90 47