Celcus - Specialisten in Business Intelligence en Enterprise Performance Management oplossingen.
Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
BI & EPM
View this page in English
Phone  (0346) 76 90 47

Klantverhaal Gemeente De Bilt

“...een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan: het realiseren van een integraal platform voor al onze planning en control activiteiten...”

Bonne Hylkema

-

Controller de Bilt“Celcus heeft fantastisch werk geleverd en daarmee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan: het realiseren van een integraal platform voor al onze planning en control activiteiten. Het biedt ons niet alleen een overzicht van alle historische en actuele financiële gegevens maar ondersteunt ook een rolling forecast op allerlei niveau’s in de organisatie. Zo worden al onze verwachte uitgaven vastgelegd en bijgehouden. Hiermee kunnen we financieel veel beter sturen maar op een vergelijkbare manier sturen we nu ook op het gebied van personeel, de service normen enzovoort: geen verrassingen meer. Het doortastende optreden van Celcus zorgde voor een goede voortgang, zeker toen we alle onderliggende systemen gingen ontsluiten en we een aantal partijen op één lijn moesten krijgen. In de toekomst zullen we functionaliteit blijven toevoegen waarbij we in toenemende mate de verantwoordelijkheid voor de bouw en het beheer zullen overnemen.”

Gemeente de Bilt

De Bilt is een gemeente in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 42.775 inwoners (31 mei 2018, bron: CBS) en beslaat een oppervlakte van circa 67 km² (waarvan nauwelijks water). De kern en hoofdplaats is De Bilt.

 

De huidige gemeente De Bilt is op 1 januari 2001 ontstaan uit een samenvoeging van de gemeente De Bilt (De Bilt en Bilthoven) en de voormalige gemeente Maartensdijk (Maartensdijk, Westbroek, Hollandsche Rading en Groenekan).

 

Sinds 1897 is het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut in De Bilt gevestigd, ten zuiden van het dorp. Een andere belangrijke werkgever in de gemeente is het RIVM. De Bilt telt 66 rijksmonumenten.

Ook sneller en beter plannen? bel ons!
  (0346) 76 90 47