Celcus - Specialisten in Business Intelligence en Enterprise Performance Management oplossingen.
Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
BI & EPM
View this page in English
Phone  (0346) 76 90 47

Klantverhaal Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam zet Jedox in voor de meerjarenbegroting voor Financiën en Personeel van 30 verschillende instituten.

...Begrotingsgemak met Jedox bij Hogeschool Rotterdam

Het opstellen van de jaarlijkse begroting is voor grotere onderwijsinstellingen vaak een hele klus. De welbekende ‘Excel carrousel’ kost tijd, is foutgevoelig en weinig consistent.

Samen met Axians helpt Celcus om het hele proces van plannen, budgetteren en prognosticeren met Jedox efficiënter en effectiever uit te voeren. Met deze Enterprise Performance Management tooling kunnen organisaties zoals Hogeschool Rotterdam hun (meerjaren)begroting voor bijvoorbeeld Financiën, Personeel, Studenten en Investeringen snel en gemakkelijk opstellen.

Hogeschool Rotterdam zet Jedox in voor de meerjarenbegroting voor Financiën en Personeel van 30 verschillende instituten. Personeelskosten bedragen 85 procent van de totale kosten van de onderwijsinstelling. Daarom is een goed beeld van en grip op de ratio tussen studenten en personeel cruciaal. Voorheen was dat lastig en in ieder geval tijdrovend. Met Jedox wordt het hele proces van plannen, budgetteren en prognosticeren nu veel efficiënter aangepakt.

Hogeschool Rotterdam

De Hogeschool Rotterdam (afgekort HR) is in 1988 ontstaan door een combinatie van verschillende scholen uit de regio.

Er werken ongeveer 4.000 docenten en er studeren jaarlijks zo'n 36.000 studenten. Er worden meer dan 80 verschillende opleidingen aangeboden vanuit ongeveer 10 gebouwen verspreid over Rotterdam.

Ook sneller en beter plannen? bel ons!
  (0346) 76 90 47