Celcus - Specialisten in Business Intelligence en Enterprise Performance Management oplossingen.
Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
BI & EPM
View this page in English
Phone  (0346) 76 90 47

Klantverhaal Merford

“...voor Merford een veelzijdige analyse en planning oplossing, met aantrekkelijke aanschafkosten en een gunstig onderhoud plaatje...”

Hendrik Pot

-

Financieel Directeur MerfordCelcus heeft bij Merford een implementatie gedaan van Jedox. Daarnaast voorziet Celcus Merford van training en ondersteuning.

“Jedox levert voor Merford een veelzijdige analyse en planning oplossing tegen een aantrekkelijk aanschaf en onderhoud plaatje. Door de training on the job van Celcus is het mogelijk de interne leercurve stijl te maken en direct kennis te borgen. Met de pragmatische en oplossing gerichte aanpak waren de eerste resultaten in een mum van tijd zichtbaar. Merford gebruikt Jedox voor zowel financiële rapportage als business planning.” Hendrik Pot, Financieel Directeur Merford

Merford

Bij Merford in Gorinchem werken dagelijks 180 mannen en vrouwen aan een diversiteit van producten en diensten. Bijvoorbeeld aan ergonomische cabines voor kranen, vaar- en voertuigen, aan geluidsoplossingen voor de particulier tot aan grootschalige industriële projecten en aan deuren waaraan bijzondere eisen worden gesteld. Van engineering tot productie, van advies tot montage: Merford heeft alles in eigen huis. Dit zorgt niet alleen voor hoge kwaliteit, maar ook voor flexibiliteit.

Ook sneller en beter plannen? bel ons!
  (0346) 76 90 47