Celcus - Specialisten in Business Intelligence en Enterprise Performance Management oplossingen.
Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
BI & EPM
View this page in English
Phone  (0346) 76 90 47

Klantverhaal Renewi

“De sterke integratie met het vertrouwde Microsofts Excel heeft geholpen onze financial controllers en finance director te overtuigen van de kracht van Jedox.”

Gianni Eggermont

-

Head of Finance BIRenewi koos voor Jedox vanwege laagrempeligheid

Shanks (na fusie met Van Gansewinkel heet dit bedrijf Renewi) heeft voluit voor Jedox gekozen omwille van het intuïtieve karakter van het product zonder verlies aan functionaliteit: het recept voor erg lage implementatiekosten.

De installatie tot en met de publicatie van de eerste rapporten heeft twee weken geduurd, alles op eigen kracht van Shanks. Een team van Shanks medewerkers heeft een tweedaagse opleiding gevolgd en zich gericht op uitbreiden van rapporten en dashboards.

Forecasting processen optimaliseren

Het maken van een forecast – tegen de achtergrond van de realisatie – is voor Shanks van groot belang. De business intelligence tool die in gebruik was gaf het benodigde inzicht in het verleden maar voor de forecast bleef de afhankelijk van Excel.

“Een half jaar na de eerste implementatie ondersteunen wij vanuit het Finance Business Intelligence team het volledige proces van budgettering, forecasting, quarterly reviews en 5-year planning. Jedox is hiervoor de master applicatie geworden. De sterke integratie met het vertrouwde Microsofts Excel heeft geholpen onze financial controllers en finance director te overtuigen van de kracht van Jedox.”
Gianni Eggermont - Head of Finance Business Intelligence

Door gebruik te maken van Jedox als Performance Management tool is de tijd benodigd voor een planning & control cyclus aanzienlijk verkort.

Renewi Group

Renewi is een afvalverwerker en recyclebedrijf. Het bedrijf is in 2017 ontstaan na een fusie van Shanks Group plc met Van Gansewinkel Groep BV en staat genoteerd aan de London Stock Exchange.


Renewi zamelt afval in en recyclet het weer tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie en draagt zo concreet bij aan een circulaire economie. Renewi telt ruim 8000 medewerkers die vanuit 198 vestigingen opereren, verspreid over negen landen in Europa en Noord-Amerika.

Ook sneller en beter plannen? bel ons!
  (0346) 76 90 47