Celcus - Specialisten in Business Intelligence en Enterprise Performance Management oplossingen.
Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
BI & EPM
View this page in English
Phone  (0346) 76 90 47

Geïntegreerde Plan & Control cyclus


Eén oplossing voor rapportage, analyse en planning
Wij kunnen een totaal oplossing aanbieden welke bestaat uit een combinatie van Business Intelligence (BI) en Enterprise Performance Management (EPM). Hiermee krijgt u inzichten en wordt het mogelijk de resultaten vanuit BI ook daadwerkelijk om te zetten in acties. Deze totaaloplossing bestaat uit grofweg 4 belangrijke componenten.

1 Uw bestaande systemen uitlezen
We ontsluiten operationele systemen, denk hierbij aan uw ERP, CRM, HRM, etc. We kunnen op bijna alle systemen koppelen en bestanden inladen, klik hier om al onze koppelingen te bekijken. Deze gegevens worden geautomatiseerd opgeschoond en vervolgens in één centrale database opgeslagen.

2 Eén centraal datawarehouse
Alle gegevens komen automatisch op één centrale plek. Dit is betrouwbaar en voorkomt fouten door menselijk handelen. Hierdoor ontstaat één versie van de waarheid. Deze bron kan nu gebruikt worden voor analyse om bijvoorbeeld relaties en trends te onderzoeken.

3 Inzichten
Alle feiten in een data warehouse geven inzicht in het verleden. Dashboards visualiseren belangrijke trends en Key Performance Indicators (KPI's). Analyses leiden tot rapporten en met de juiste tooling kan hier elk gewenst overzicht van gemaakt worden. Data integratie, analyse en visualisaties leiden tot inzichten.

4 Planning en sturing
Performance Management is een verbeter-cyclus van plannen en bijsturen. Inzichten uit het verleden leiden tot acties voor verbetering of aanpassing in de toekomst. Budgetten en forecasts worden gemaakt en moeten eenvoudig samengevoegd worden met daadwerkelijke realisaties om relevant te blijven. Actuele planning en forecast geeft u het instrument (strategische) beslissingen te nemen - op het juiste moment.

En nu verder!?
Samen met uw team en goede tooling bent u in staat te sturen zoals u nog nooit heeft gekund. Inzichten combineren met sturing: de onmisbare schakel tussen strategie en uitvoering! Met behulp van onze totaaloplossing voor inzicht in uw feiten in combinatie met budget & forecasting heeft u hét instrument om te plannen voor succes!
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen
  (0346) 76 90 47