Celcus - Specialisten in Business Intelligence en Enterprise Performance Management oplossingen.
Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
BI & EPM
View this page in English
Phone  (0346) 76 90 47

Consultant BI & CPM (Junior of Medior)Wat we zoeken
Liefst ben je al enige tijd multidisciplinair bezig. Je hebt een goed begrip van de business, met name financiële vraagstukken en weet dit goed om te zetten naar technologische oplossingen. Je kunt adviseren op directieniveau en bent goed thuis in OLAP technologie, Excel, ETL en SQL. Belangrijker nog is een passie voor het creëren, kwaliteit en eigen inbreng.

Jouw werkzaamheden
Bij Celcus ben/wordt je verantwoordelijk voor het gehele project: het ontwerp, ETL, OLAP kubussen, de realisatie van de rapportages, dashboards en applicaties en de overdracht hiervan aan de beheer organisatie. In gesprek met onze opdrachtgevers kom je tot functioneel ontwerp en weet je dit te vertalen in een technische architectuur. Uiteraard kan je terugvallen op je team en zo nodig hen inzetten op je projecten.

Heb je wat minder ervaring?
Dan zul je wat nauwer samenwerken met ervaren consultants die tevens je mentor zijn. Mentoren die je de fijne kneepjes van de techniek kunnen bijbrengen en doorzien hoe je de techniek het beste kan toepassen. Je eerste prioriteit. Maar het zijn ook mentoren die ervaring hebben met allerlei bedrijfskundige vraagstukken, kunnen luisteren, door betrokkenheid projecten afronden die daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben.

Wat je van ons kunt verwachten
Verwacht van Celcus een zeer goede opleiding (intern en extern), vrijheid en uitdagend werk. Een vast dienstverband en prima arbeidsvoorwaarden. Als onze waarden en inzet je aanspreken kan je voor een oriënterend gesprek of meer informatie contact opnemen met Steven Koelemeijer per telefoon of via contact.
Interessant? Bel voor een orientatiegesprek!
  (0346) 76 90 47

Onze kernwaarden:
1 - Plezier
PLezier
Blije medewerkers zijn goud waard! We stemmen de werkzaamheden zo mogelijk af op jouw behoeften en wensen.
2 - Vrijheid
Vrijheid
Binnen ons team krijg je veel vrijheid, maar we verwachten van jou een gezonde dosis zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
3 - Ondernemen
Resultaat
Actief meedenken met opdrachtgevers en kansen benutten om jezelf te verbeteren om de best mogelijke diensten te leveren.
4 - Leren
Ervaring
We zijn een lerende organisatie, binnen de domeinen van BI en CPM zoeken we altijd naar het beste voor onze opdrachtgevers.
5 - Innovatie
Innovatie
Praktische inzet van vernieuwende technologie waarbij jij veel vrijheid hebt en creatief mag zijn.