Celcus - Specialisten in Business Intelligence en Enterprise Performance Management oplossingen.
Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
BI & EPM
View this page in English
Phone  (0346) 76 90 47
XML

XML koppeling
Wij kunnen XML gestructureerde bestanden uitlezen/ontsluiten vanaf een bestandsysteem of via een URL. We kunnen eventueel ook gegevens wegschrijven in XML-bestanden.

XML importeren of exporteren als bestand of via web service

Tegenwoordig werken veel organisaties met systemen die niet meer gehost worden binnen de eigen muren, maar als clouddienst worden aangeboden. Vaak kunnen dergelijke systemen worden benaderd via zogenaamde SOAP-connector of REST-koppeling waarna de benodigde brondata kan worden opgehaald.

In veel gevallen wordt deze data vervolgens aangeboden in XML of JSON formaat. In tegenstelling tot flat files biedt XML meer mogelijkheden voor onderlinge afhankelijkheden en hiërarchieën die wellicht nodig zijn in het opbouwen van uw database of het verwerken van uw data.

Onze oplossingen geven u de mogelijkheid om te koppelen op XML bestanden. Deze kunnen dus zowel worden opgehaald uit een bestandssysteem maar ook vanuit een cloud-omgeving via SOAP of REST of vanaf een URL. Bovendien bieden we naast het ophalen van data uit XML bestanden ook de mogelijkheid tot het exporteren naar deze bestandsindeling.