Celcus - Specialisten in Business Intelligence en Enterprise Performance Management oplossingen.
Business Intelligence en Enterprise Performance Management.
BI & EPM
View this page in English
Phone  (0346) 76 90 47

Jedox - Tool voor planning, budget en forecast


Gebruiksvriendelijk, laagdrempelig, hoge kwaliteit.


Jedox planning software

Heeft u een uitdaging op het gebied van inzicht in uw bedrijfsvoering en/of planning-, forecasting- of budgetteringsvraagstukken? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u!


Benieuwd naar oplossingen met Jedox?Klanten die al met Jedox werken ➜

Jedox is de onmisbare schakel tussen strategie en uitvoering!


Jedox is professioneel gereedschap dat uw beslisprocessen effectief kan ondersteunen. Tooling die echt helpt met verbeteren van de prestaties van uw organisatie. Wij maken een combinatie van verleden en toekomst!

Traditionele Business Intelligence (BI) tools geven inzicht in behaalde resultaten, maar zijn niet het juiste gereedschap om bijvoorbeeld de omzet en/of winstgevendheid van uw organisatie te sturen. BI-tools geven u namelijk niet direct de mogelijkheid om te plannen, budgetteren of prognosticeren. Als oplossing worden hievoor dan spreadsheets gemaakt om bijvoorbeeld toch een budget per afdeling/cost center of een meerjarenplan te kunnen maken. Dit leidt vaak tot grote en complexe Excel bestanden. Meestal bestaan deze spreadsheets uit duizenden cel-verwijzingen, fouten en zelfs verschillende versies van de waardheid tussen de afdelingen in de organisatie.Jedox voorkomt deze problemen door het integreren van Business Intelligence en Enterprise Performance Management samen in één systeem.
De kracht van BI: rapporten en analyse samen met het gemak van
Enterprise Performance Management: plannen, budgetteren en forecasten.

Dé oplossing

Jedox stroomlijnt het hele proces van plannen, budgetteren en prognosticeren voor financiën, sales, HRM, inkoop en alle andere afdelingen. Daarnaast integreert Jedox naadloos met al uw bestaande ERP systemen zoals SAP, exact en AFAS, maar ook alle denkbare datawarehouses en BI-tools zoals PowerBI en Qlik.


Hoe werkt het?

Jedox is een Web based Corporate Performance Management systeem. U kunt hiermee niet alleen rapporteren, maar ook budgetteren, (rolling) forecasten en what if analyses uitvoeren. Doordat Jedox een krachtige rekenengine heeft kunt u ook PxQ en andere berekeningen real-time doorrekenen. Door toepassing van workflow kunt u processen controleren en voortgang bewaken. U kunt eenvoudig zelf webbased formulieren, rapportages en KPI Dashboards maken zonder programmeren of veel technische kennis. Naast webtoegang heeft het product ook een MS Excel connector, een MS Word en een MS powerpoint connector.


De voordelen van Jedox

  • Combineert BI met Enterprise Performance Management;
  • Zeer gebruiksvriendelijk en snel;
  • Alle plan-, forecast- en budgetprocessen inzichtelijk en ‘in control’ door workflow;
  • Snelle implementatietijden en eenvoud in beheer;
  • Best practices en sjablonen uit vele sectoren beschikbaar, zoals zorg en onderwijs;
  • On premise, in de cloud of in hybride vorm te gebruiken.
Jedox demo bij u op locatie? Het is vrijblijvend. bel ons!
  (0346) 76 90 47

Achtergrond
Jedox is de naam van het product en het bedrijf en is opgericht in 2002. De financial planning software Jedox is wereldwijd verkocht, in meer dan 120 landen. Het product wordt ingezet door duizenden bedrijven en is op dit moment beschikbaar in 21 talen waaronder Engels, Nederlands, Duits en Frans. Binnen Nederland werken meer dan 30 verschillende organisaties met Jedox. Het product wordt door verschillende analisten (zoals Gartner en Dresner) al jarenlang geroemd voor de laagdrempeligheid voor gebruikers in combinatie met lage prijs, korte implementatie en uitgebreide mogelijkheden voor alle mogelijke toepassingen.